Loading

Hardware Engineer

Hardware Engineer

HBO werk en denkniveau

Fulltime

Tolkamer

Kom jij bij ons werken als Hardware Engineer?

DROSTE Elektro ontwerpt, monteert, programmeert, installeert en onderhoudt technische installaties voor opdrachtgevers in de scheepvaart, industrie, utiliteits- en woningbouw. Al meer dan 35 jaar werken wij in een open en informele bedrijfscultuur aan het tevreden stellen van onze klanten. Bij ons werken vakmensen die de klant voorop stellen en ervan genieten om samen mooie projecten te realiseren. Die graag uitgedaagd worden, en zelf op zoek gaan naar kansen om zaken steeds slimmer aan te pakken. Veiligheid, werkplezier en teamwork staan bij ons op nummer één en dit vind je terug in de kwaliteit van ons werk en de duurzame relaties die wij onderhouden met onze opdrachtgevers. In verband met de aanhoudende vraag naar onze dienstverlening en systemen zijn wij op zoek naar een Hardware Engineer:

Hardware Engineer

HBO werk en denkniveau

Fulltime

Tolkamer

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de technische uitwerking van maritieme elektrotechnische installaties. Je houdt je bezig met de integratie van alle systemen aan boord van een schip en komt in aanraking met uiteenlopende disciplines binnen de elektrotechniek, zoals; energiedistributie, proces-automatisering, aandrijftechniek, beveiliging, brandmelding, communicatie en verlichtingsinstallaties. Je werkt zelfstandig of in een team aan de technische uitwerking van de wensen van de klant en maakt gebruik van AutoCAD en Eplan om tekeningen te genereren van kastindelingen, materiaallijsten, voeding- en bedradingsschema’s. Je bedenkt oplossingen voor schakel- en verdeelinrichtingen en werkt gezamenlijk met de afdeling panelenbouw de praktische realisatie verder uit. In deze functie krijg je alle kans je hart voor techniek op te halen en te bouwen aan je toekomst, kennis en het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden.

Wij vragen:

•    Een HBO werk en denk niveau in de richting elektrotechniek.
•    Meerdere jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
•    Een hart voor de techniek, voor de zaak en voor onze klanten.
•    Ervaring met de diverse tekenprogramma’s zoals AutoCAD en Eplan.
•    Een flexibele persoonlijkheid en een gezonde dosis humor.
•    Het bezit van een rijbewijs B.
•    Bij voorkeur woonachtig in de regio Oost Nederland.

Wij bieden:

•    Kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen een groeiende organisatie.
•    Een goed salaris.
•    Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
•    Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren of meer informatie?

Vul dan onderin jouw naam, telefoonnummer en mailadres in en klik op ‘Solliciteer’. Wij nemen dan spoedig contact met je op! Je kunt ook direct contact opnemen met Pieter Oomen ([email protected] / 0316-541759).      Kom jij ons team versterken?