Loading

Elektromonteur Industrie

Elektromonteur Industrie

MBO Elektrotechniek

Fulltime

Landelijk

Kom jij bij ons werken als Elektromonteur Industrie?

DROSTE Elektro ontwerpt, monteert, programmeert, installeert en onderhoudt technische installaties voor opdrachtgevers in de scheepvaart, industrie, utiliteits- en woningbouw. Al meer dan 35 jaar werken wij in een open en informele bedrijfscultuur aan het tevreden stellen van onze klanten. Bij ons werken vakmensen die de klant voorop stellen en ervan genieten om samen mooie projecten te realiseren. Die graag uitgedaagd worden, en zelf op zoek gaan naar kansen om zaken steeds slimmer aan te pakken. Veiligheid, werkplezier en teamwork staan bij ons op nummer één en dit vind je terug in de kwaliteit van ons werk en de duurzame relaties die wij onderhouden met onze opdrachtgevers. In verband met de aanhoudende vraag naar onze dienstverlening en systemen zijn wij op zoek naar een Elektromonteur Industrie:

Elektromonteur Industrie

MBO Elektrotechniek

Fulltime

Landelijk

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Elektromonteur Industrie voer je montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan industriële elektrotechnische installaties. Je houdt je bezig met het installeren en integreren van industriële installaties en komt in aanraking met uiteenlopende disciplines binnen de elektrotechniek, zoals; energiedistributie, proces-automatisering, aandrijftechniek, beveiliging, brandmelding, communicatie en verlichtingsinstallaties. Je werkt zelfstandig of in een team aan nieuwe installaties en uitbreiding van de huidige installaties. Je verhelpt storingen en adviseert klanten met eventuele verbetervoorstellen. Hierbij neem je de benodigde veiligheidsmaatregelen in acht en bewaak je de kwaliteit gedurende het werkproces. In deze functie krijg je alle kans je hart voor techniek op te halen en te bouwen aan je toekomst, kennis en het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden.

Wij vragen:

•    Een MBO-diploma elektrotechniek (minimaal niveau 3/4).
•    Een hart voor de techniek, voor de zaak en voor onze klanten.
•    Een flexibele persoonlijkheid en een gezonde dosis humor.
•    Het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden:

•    Kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen een groeiende organisatie.
•    Een goed salaris.
•    Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
•    Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren of meer informatie?

Vul dan onderin jouw naam, telefoonnummer en mailadres in en klik op ‘Solliciteer’. Wij nemen dan spoedig contact met je op! Je kunt ook direct contact opnemen met Pieter Oomen ([email protected] / 0316-541759).      Kom jij ons team versterken?