Loading

Chevalier Floatels

Chevalier Floatels-2
Chevalier Floatels
Chevalier Floatels-1
Aanpassen en uitbreiden van elektrische installatie aan boord van “walk to work” schepen DP Galyna en DP Gezina voor Chevalier Floatels.

In samenwerking met Holland Shipyards realiseerde DROSTE Elektro voor Chevalier Floatels de ombouw en upgrade van twee Zweedse veerboten in twee luxe service support-schepen voor personele en materiële ondersteuning bij de bouw en het onderhoud van windmolenparken en olie- en gasinstallaties. Met de DP Gezina en DP Galyna speelt Chevalier Floatels in op de groeiende behoefte aan accommodatievaartuigen die bij bouw en onderhoud van windmolenparken en olie- en gas installaties 24 uur per dag op locatie kunnen blijven. Achterop het brugdek is een Ampelmann zelfstabiliserend platform met loopbrug gemonteerd waarmee personeel op windturbines en/of boorplatforms overgezet kan worden bij significante golfhoogten tot wel drie meter.

Aan boord van DP Gezina en DP Galyna leverde DROSTE Elektro de complete elektrische installatie waaronder elektrische panelen, schakelborden, lessenaars, het nautisch pakket, een dynamic positioning systeem, de voortstuwing, het alarm en monitoring systeem en beveiliging installaties.