Loading

Panelenbouw & Assemblage

Kwaliteit en precisie in paneelbouw

Sinds 1985 leveren wij besturingskasten en maatwerk aan klanten in verschillende sectoren en werelddelen. Daardoor werken dagelijks schepen en industrieën van allerlei nationaliteiten met besturings- en verdeelinrichtingen van DROSTE Elektro.

We ontwikkelen licht- en krachtverdelers voor utiliteits- en woningbouw en bouwen panelen voor schepen en industriële productielijnen. Wij doen dit volgens de laatste richtlijnen en bewezen modulaire standaarden, voor vrijwel alle typen laagspanningsverdeelborden tot 6000 ampère. Denk hierbij aan motor control panelen (MCC), PLC-besturingspanelen, modulaire frequentiedrives, bedieningslessenaars, klemmenkasten en hydrauliek- of pneumatiekkasten.

DROSTE Elektro beschikt over een moderne en compleet toegeruste werkplaats en kan één enkel paneel of grotere series panelen bouwen. Wensen van de klant staan daarbij centraal. Ook kunnen wij bestaande besturingspanelen op locatie ombouwen of aanpassen. De afdeling paneelbouw van DROSTE Elektro biedt een breed pallet aan mogelijkheden, van ontwerp en engineering tot productie en inbedrijfstelling.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Wij maken uw installaties en processen slimmer, veiliger en duurzamer