Loading

Maritiem & Offshore

Betrouwbare elektrotechniek op maat

Sinds 1985 is DROSTE Elektro actief in de maritieme markt. Schepen worden steeds schoner, groener, comfortabeler en slimmer. Daarbij spelen (elektro-)technische installaties een grote rol. U vindt onze technische installaties op bijna alles wat drijft. We leverden in de loop van de decennia onder andere installaties aan boord van binnenvaartschepen, zeeschepen, baggerschepen, tankers, droge ladingschepen, duwboten, veerponten, werkschepen en sleepboten.

De specialisten van DROSTE Elektro ontwerpen maatwerk systemen waar u op kunt vertrouwen, die worden gebouwd volgens de nieuwste technische innovaties en voldoen aan actuele keuringseisen van onder andere Lloyd’s Register, Buro Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV) en Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Iedere dag zijn onze mensen actief op scheepswerven in Nederland en daarbuiten. Ze ondersteunen onze klanten in het hele proces: ze adviseren en ontwerpen, voeren de installatie uit en helpen bij de ingebruikname. Ook biedt DROSTE Elektro service en onderhoud. Zo zijn we gedurende de hele levensduur van de installatie een betrouwbare partner voor u als opdrachtgever.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Onze projecten.

Onze projecten.

Wij realiseren technische installaties voor opdrachtgevers in de scheepsvaart, industrie, utiliteits- en woningbouw