Loading

Industrie & Machinebouw

U moet kunnen rekenen op betrouwbare elektrotechniek. Als geen ander kennen wij het belang van een efficiënt werkend proces en betrouwbare technische installaties. DROSTE Elektro helpt u met alle elektrotechnische werkzaamheden in iedere industriële omgeving. Wij ontwerpen en ontwikkelen totaaloplossingen; van installatie, automatisering en panelenbouw tot het bijbehorend onderhoud.

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. We plaatsen transformatoren, leggen krachtstroominstallaties aan, bekabelen machines en productielijnen, installeren camera- en beveiligingsinstallaties, leveren noodstroomvoorzieningen en zorgen voor verdeelinrichtingen. Dit doen wij op een veilige en duurzame manier, die voldoet aan moderne kwaliteitseisen.

Ieder proces vraagt om een eigen oplossing en elk onderdeel is weer anders. DROSTE Elektro is ervaren in het ontwerpen, automatiseren, installeren en onderhouden van technische installaties. Wij staan voor u klaar om uw bedrijf van de nodige en betrouwbare elektra en installaties te voorzien, zodat u kunt vertrouwen op een efficiënt werkend proces. Daarbij zijn veiligheid en duurzaamheid vanzelfsprekende randvoorwaarden.

Onze projecten.

Onze projecten.

Wij realiseren technische installaties voor opdrachtgevers in de scheepsvaart, industrie, utiliteits- en woningbouw